Sinun tyyli voida hyvin – on meidän tyyli auttaa sinua

Kuka on Enni?

Enni Karhunen –
healthystyle

Healthystyle

Palveluihin kuuluu yksilö- sekä pienryhmävalmennuksia, ryhmäliikuntatunteja sekä seminaareja. HealthyStyle tarjoaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä personal training -palveluita, niin naisille kuin miehille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan liikunnan kautta.

Valikoimista löytyy omat paketit liikuntaa aloittaville, ”tehotreeniä” kaipaaville, synnytyksen jälkeistä liikuntaa aloittaville sekä yrityksille!

HealthyStyle tuottaa palvelunsa asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisesti. Laatukriteeri varmistetaan asiakasta kuunnellen ja hänen toiveita kunnioittaen. Koulutus takaa varmuuden laadukkaasta palvelusta. Säännöllisellä kouluttautumisella ylläpidetään tasoa ammattitaidossa ja palvelun laadussa.

Oli Sinulla haasteita painonhallinnan, uusien liikunnallisten tapojen opettelussa tai raskauden jälkeisen liikunnan aloituksen kanssa opastamme ja kannustamme Sinua kohti tavoitettasi.

Sinun tyyli voida hyvin – on meidän tyyli auttaa Sinua!

HealthyStyle on Porvoon seudulla toimiva liikuntapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja monipuolista osaamista liikunnan ja ravitsemuksen saralla. HealthyStylen takaa löytyy yksilö- ja ryhmävalmentaja Enni Karhunen.

KUKA ON ENNI?

Kahden pienen neidin äiti, joka nauttii työstään liikunnan parissa. Valmentajana tavoitteeni on viedä sinua kohti liikunnallisia tavoitteitasi! Meille jokaiselle löytyy varmasti mieluinen liikuntamuoto, kunhan rohkenee ottamaan ensimmäisen askeleen kohti urheilullisempaa elämää. Liikuntaharjoittelun ydin on mielestäni se, että nauttii siitä mitä tekee! -Tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Ihmiskeho on tehty liikkumaan.

Ihmiskeho on kokonaisuus. On hyvä muistaa, että työn ja perhe-elämän tuomat haasteet sekä kiireet vaikuttavat myös hyvinvointisi laatuun siinä missä ravitseva ravinto sekä liikunta. Optimaalisen tasapainon löytyminen näiden asioiden äärellä vaatii taitoa kuunnella kehoaan ja olla valmis tekemään töitä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Hetkittäin on käytävä omien mukavuusalueiden ulkopuolella kehittyäkseen, oli kyse treenistä tai muusta elämästä.

Suorittamani koulutukset:

  • Urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer, Kisakallion Urheiluopisto
  • Liikunnan ammattitutkinto Kisakallion Urheiluopisto
  • NLP for Sports, mentaalivalmennus
  • FemiHealt, suorien vatsalihasten erkauma peruskurssi
  • (ROCK TAPE) Fascial Movement Taping (FMT1, FMT2).
  • Sisäpyöräilyohjaaja (IICEE)
  • Kahvakuula- ja ryhmäliikuntaohjaaja
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you)
  • Spartan Mobility – ohjaajakoulutus
  • Marin Sport Performance level1, suorituskyky- ja urheiluvalmennuskoulutus 

Liiku

Treeniympäristö

Uusimaa Areena

Uusimaa Areena – ”koko perheen liikuntapaikka” 

HealthyStyle työskentelee monien liikuntapaikkojen kanssa yhteistyössä ja yksi niistä on Palloiluhalli Uusimaa Areena, Jääkiekkotie 4. Palloiluhallin yhteydessä on hyvin varusteltu toiminnallinen sali, joka mahdollistaa yksityiset treenit HealthyStylen ohjaamina 1-15 hengelle!

Hallilla mahdollista yhdistää voima- kestävyys sekä kehonhallintatreenit näppäräksi kokonaisuudeksi. Mikä parasta pääset suihkun raikkaana jatkamaan päivän askareita. Hallin yhteydestä löytyy myös HealthyStylen toimisto. Tervetuloa liikkumaan ja onnistumaan just sinulle sopivalla tyylillä!

Haluatko mukaan?

Kiinnostuitko palveluistamme, haluatko mukaan iloiseen joukkoomme vai heräsikö kysymyksiä palveluistamme?

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastaamme mielellämme.